BioBasedPress_logo

Bio Based Press beschrijft missie Pantanova

AMSTERDAM, 1 juli 2015 – Het internationale platform Bio Based Press in Amsterdam heeft een artikel over hennep gepubliceerd waarin de missie van Pantanova centraal staat.

Met gepaste trots verwijzen wij naar deze interessante informatiebron die de bio-circulaire economie belicht. Tal van veelbelovende groene missies en tastbare toepassingen van herwinbare grondstoffen vindt u terug op deze website. Een voorproefje en de verwijzing naar het artikel willen we u niet onthouden.

aanhalingstekens_up

Onze wereld raakt doortrokken van onzekerheid. De economie staat op knappen. Het roer moet om. Technologie en landbouw moeten de kernpunten worden van een nieuwe en duurzame economie, leidend tot een geheel nieuwe inrichting van economie en samenleving. Niet meer de aarde opgebruiken, maar met slimme technologie en materialen duurzaam omgaan met onze grondstoffen.

hennep_stengels+zaad

Het Europese financiële systeem ligt in duigen, er komt een grondstoffencrisis aan, de olieproductie heeft zijn hoogtepunt bereikt, grootmachten die vroeger koloniën waren van Europa dreigen het nu te overvleugelen, we zullen binnenkort anderhalf keer zo veel mensen moeten voeden, en het vertrouwen van burgers en consumenten is op een dieptepunt beland. Overal heerst het gevoel dat de bakens moeten worden verzet, en de vraag is, hoe dan? aanhalingstekens_down

 

» Bio Based Press NL

» Bio Based Press ENG

» Introductie Bio Based Press

» Pantanova in De Boerderij-online

» Lees volledig artikel De Boerderij

 

 

 

Leave a Comment

Pantanova ♥ Alldayjazz FM, luister mee!