hennepweb_100 pagina gratis boek_alles

Webwinkel biedt gratis hennepkookboek aan

COEVORDEN, 18 oktober 2014 – Hennep is lekker en supergezond. Je maakt er veel gerechten mee en het blad, de zaden en de olie zitten vol goede en gezonde voedingsstoffen. Denk aan vezels en eiwit, maar vooral omega 3 en omega 6. Plus alle andere essentiële aminozuren, in het bijzonder het unieke gammalinoleen.

De website Hennepweb leert dat hennep – voor zover bekend samen met soja – de enige plant is die alle essentiële aminozuren in een keer levert. Alleen hennep heeft deze stoffen in de juiste verhouding en kan als volwaardige vervanger van vlees worden aangemerkt,” benadrukt auteur Cees Schouls, initiatiefnemer van Hennepweb en Hennep & Co in een online-mailing.

hennepolie_percentages_vergelijking

Lees meer

Cees schrijft het geweldig te vinden om de mogelijkheden van hennep als voedingsproduct breed onder de aandacht te brengen. Daarom biedt hij via Hennepweb zijn e-boek gratis aan. Als je een duimpje-omhoog achterlaat op zijn downloadpagina, kan je meteen gaan lezen. Wat denk je van zelfgemaakte hennepmelk in de blender met chocola als toetje, of een smoothie op basis van hennepzaad tussendoor?

hennepolie_samenstelling

,,Een betere wereld begint immers bij jezelf,” vindt Cees ,,Als meer mensen hennep gaan eten, is dat goed voor hun gezondheid en voor de wereld. Download daarom meteen het nieuwe dikke hennepboek van 100 pagina’s en kijk zelf welke lekkere gerechten je ermee kan maken en upgraden.”

» Wat essentiële vetzuren doen

» Topbasketballer zweert bij hennepsandwich

» Naar Hennepweb

» Naar Hennep & Co

 

 

Leave a Comment

Pantanova ♥ Alldayjazz FM, luister mee!