Topbasketballer zweert bij hennepsandwich

Of het nu brood, pasta, koek of olie is, voedingsproducten waarin hennepzaad is verwerkt behoren tot de meest gezonde die een mens tot zich kan nemen. Tegen de uitgebalanceerde verhouding vetzuren omega 3, 6 en 9 die hennepzaad bevat, kan geen enkel ander voedsel op.

Acteur en talkshowpresentator John Salley (1964) ontleent zijn sportieve statuur aan zijn loopbaan als NBA-basketballer en zweert nog altijd bij hoogwaardige voeding. Een gezond lichaam, waarin doorgaans een gezonde geest schuilt, is volgens hem tot grootste prestaties in staat.

Lees meer

John Salley (1964) schreef als professioneel basketballer geschiedenis in de Amerikaanse National Basketball Association. Als eerste won hij met drie verschillende clubs de NBL Championship: met de Detroit Pistons (1989 en 1990), de Chicago Bulls (1996) en de Los Angeles Lakers (2000). Tussendoor kwam hij in actie voor Miami Heat, Toronto Raptors, the Chicago Bulls en Panathinaikos BC. Na zijn basketbalcarrière presenteerde Salley jarenlang The Best Damn Sports Show voor televisiezender Fox.

Lekkere trek in een topsandwich waar John Salley al jaren bij zweert? Let eens op de stroomlijn van deze afgetrainde en boomlange basketballer. Bekijk dan zijn recept waar alle benodigde nutriënten in zijn opgenomen, en je begrijpt wat goed voedsel met een mens doet.

» Lees meer over hennep en voeding

 

 

Leave a Comment

Pantanova ♥ Alldayjazz FM, luister mee!