exterieur_greenhouse_ipkw

IPKW valt in de prijzen

ARNHEM – 10 oktober 2014 – Industriepark Kleefse Waard (IPKW) heeft op het Nationaal Bedrijventerrein Congres de New Kid on the block-award gewonnen, een prijs voor aanstormend talent. De jury roemde de transformatie van oude industrie op het voormalige AKZO-terrein naar nieuwe technologische ontwikkeling.

De jury oordeelt dat IPKW als innovatief clean tech park het verschil maakt door vanuit een private eigendomssituatie actief handen en voeten te geven aan duurzame ontwikkeling, in plaats van door een overheidsinitiatief.

Uit een shortlist van 23 bedrijventerreinen selecteerde de vakjury zes genomineerden. Op 9 oktober in de Markthal in Barneveld werden de twee winnaars bekendgemaakt: IPKW en het Amsterdamse Westpoort, die de Award Beste Bedrijventerrein van Nederland ontving.

ipkw_2014

Gulden Feniks Award
In 2014 sleepte IPKW ook een nominatie in de wacht voor de NRP Gulden Feniks, op grond van haar inspirerende insteek op het bevorderen van duurzaam benutten van de bestaande omgeving. Deze prijs van het Nationaal Renovatie Platform (NRP) wordt gezien als de Oscar onder de prijzen voor gebiedsontwikkeling.

» IPKW beste bedrijventerrein 2014

Leave a Comment

Pantanova ♥ Alldayjazz FM, luister mee!