StexFibers kandidaat voor Jan Terlouwprijs

ARNHEM, 6 september 2016 – Pantanova’s green deal-partner StexFibers BV is genomineerd voor de Jan Terlouw Innovatieprijs die de stichting kiEMT sinds 2010 voor de zesde keer uitlooft. Met deze prijs ondersteunen kiEMT en de Provincie Gelderland innovaties en nieuwe bedrijvigheid in 2016 op het gebied van duurzame energie- en milieutechnologie (EMT), de biobased economy (BBE) en de circulaire economie in Oost-Nederland.

De vakjury selecteerde afgelopen week zes aansprekende innovaties. Zo moet het gaan om tastbare innovatie op het gebied van EMT en de BBE die in de regio Oost-Nederland is bedacht en daar ook wordt geïmplementeerd. De (potentiële) economische impact van de innovatie staat bij de verkiezing centraal. De innovatie is recent op de markt geïntroduceerd (hoofdprijs) of moet een helder stappenplan hebben om tot marktintroductie te komen (ambitieprijs).

stichting kiEMT-logo

 

 

stexfibers_logo_nieuw

 

 

 

Over kiEMT
De naamgeving en schrijfwijze van de stichting kiEMT volgt uit een eigentijds geschreven abbreviatie van kennis- en innovatienetwerk van energie-, milieu-, en technologie-gerelateerde ondernemingen, overheden, onderzoekers en onderwijsinstellingen in Oost-Nederland. De Jan Terlouw Innovatieprijs omvat 10.000 euro prijzengeld en media-aandacht. De ambitieprijs bestaat uit 5.000 euro prijzengeld, vijf dagen advies en ondersteuning door Kiemt en gratis huisvesting voor de startup.

» Bekijk de tastbare innovatie van StexFibers

» Lees de criteria en doelstelling van de Jan Terlouw Innovatieprijs

» Bezoek de website van StexFibers BV

Leave a Comment

Pantanova ♥ Alldayjazz FM, luister mee!